Norsk mat
med Andreas Viestad ; foto: Mette RandemViestad, Andreas
Bok Bokmål utgitt 2008
Ledig
Sandnes, voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: Fag (hylleplass: 641.59481 VIE)
Plassering: Fag (hylleplass: 641.59481 VIE)
*0010122953 *003NO-LaBS *00520210706194712.0 *007t *008081021b no e 0 nob d *009 am *019 $bl *020 $a9788202287412$qib.$c379 kr *020 $a9788252569810 *035 $a(NO-LaBS)1005237(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0216927 *08274$qNO-OsBA$a641.59481$25 *090 $c641.59481$dVIE *092 $a641.59481 VIE *1001 $aViestad, Andreas$d1973-$_11487600 *24510$aNorsk mat$cmed Andreas Viestad ; foto: Mette Randem *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2008 *300 $a247 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aI denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker. *65017$aMatlaging$zNoreg$0(NO-OsBA)1118394$9nno$2bibbi$_39260500 *65017$aMatlaging$zNorge$0(NO-OsBA)1118394$9nob$2bibbi$_39260600 *7001 $aRandem, Mette$d1972-$efotograf$4pht$8f$_12330900 ^