
Elsker deig : gode brød av alle slag
Marit Røttingsnes Westlie ; Øystein Westlie (foto)Westlie, Marit Røttingsnes
Bok Bokmål utgitt 2009 Kokebøker
Ledig
- Sandnes, voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: Fag (hylleplass: 641.815 WES)
*0010126667 *003NO-LaBS *00520210706194804.0 *007t *008090922b no e 0 nob d *009 am *019 $bl *020 $a9788202306847$qib.$c349 kr *035 $a(NO-LaBS)1603479(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0247303 *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $c641.815$dWES *092 $a641.815 WES *1001 $aWestlie, Marit Røttingsnes$d1970-$6(NO-LaBS)126667-1$_12857500 *24510$aElsker deig$bgode brød av alle slag$cMarit Røttingsnes Westlie ; Øystein Westlie (foto) *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2009 *300 $a165 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)126667-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)126667-2 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aMarit Røttingsnes Westlie presenterer i denne boken sine beste oppskrifter på brød til alle anledninger. Her får man blant annet vite hvordan man kan lage rugbrød med honning og nøtter, havre- og byggbrød, stjernebrød og pan de muertos. Forfatteren har lagt vekt på enkle forklaringer og gir tips til hvordan man kan få luftige brød. Hun har tidligere utgitt bøker som Nybakt!, Vi baker, Lettvint middag og Hjemmebakt. *65007$aBrød$2Bokbasen AS$_18412000 *65017$aBrødbaking$0(NO-OsBA)1115667$9nno$2bibbi$_38885800 *65017$aBrødbaking$0(NO-OsBA)1115667$9nob$2bibbi$_38885900 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_10252700 *7001 $aWestlie, Øystein$d1966-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)126667-2$_12857600 ^