
Nordiske nasjonalretter : en matglad reise i våre nordiske naboland
Arne Brimi, Aase Strømstad og Eirik MyhrBrimi, Arne
Bok Bokmål utgitt 2000
Ledig
- Sandnes, magasin: 1 av 1 ledig
Plassering: Magasin fag (hylleplass: q641.5948 BRI)
*0010089151 *003NO-LaBS *00520210706194047.0 *007t *008001113s2000 no er 0 nob d *009 nam *019 $bl *020 $a8278880298$qib$c580 kr *035 $a(NO-LaBS)8814262(bibid) *040 $bnor *08274$qNO-OsNB$a641.5948 *090 $aq641.5948 BRI *092 $aq641.5948 BRI *1001 $aBrimi, Arne$d1957-$_21196400 *24510$aNordiske nasjonalretter$ben matglad reise i våre nordiske naboland$cArne Brimi, Aase Strømstad og Eirik Myhr *260 $aStavern$bNorsk Faktaforl.$c2000 *300 $a400 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5208 $aBoka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Finland, Sverige, Danmark, Island og Færøyene. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register. *65017$aMatlaging$zNorden$0(NO-OsBA)1125892$9nno$2bibbi$_38981900 *65017$aMatlaging$zNorden$0(NO-OsBA)1125892$9nob$2bibbi$_38982000 *7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$emedforfatter$4aut$_10085300 *7001 $aStrømstad, Aase$d1931-$emedforfatter$4aut$_11581700 *7001 $aWilson, Bengt$d1945-$eillustratør$4ill$_14842800 ^