
Fra ovnen til bordet : enkle retter som passer seg selv
Diana Henry ; oversatt av Jon Berg og Dorthe ErichsenHenry, Diana · Bok · Bokmål · utgitt 2021 · Kokebøker
Ledig
- Sandnes, voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: Fag (hylleplass: 641.71 HEN)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001269328 *003NO OsBA *00520211027062136.0 *007ta *008210415s2021 no e 0 0 nob d *009 cam a22 c 4500 *019 $bl *020##$a9788293311966$cNkr 449.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)15284924(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0614947 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *041 $heng *08204$a641.71$qNO-OsBA$223/nor *090 $c641.71$dHEN *1001#$aHenry, Diana$d1963-$0(NO-TrBIB)13064315$4aut$81$811$_37965600 *24000$aFrom the oven to the table$_37614600 *24510$aFra ovnen til bordet$benkle retter som passer seg selv$cDiana Henry ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen *2463 $aFrom the oven to the table$bsimple dishes that look after themselves *264 1$aOslo$bGursli Berg forlag$c2021 *300 $a240 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mKjønn$af$811 *386 $mKjønn$am$812 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aEngelskmenn$beng.$2bibbi$81 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$82 *520# $aI denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aOvnsbakte retter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1137326$2bibbi$9nno$_46615700 *65017$aOvnsbakte retter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1137326$2bibbi$9nob$_46615800 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100 *655#7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000 *655#7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100 *7001#$aBerg, Jon$d1964-$0(NO-TrBIB)5049913$4trl$812$82$_37965900 *7001#$aErichsen, Dorthe E.$d1961-$0(NO-TrBIB)5011220$4trl$82$811$_12393100 *8521#$h641.7$iH$kq *85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *95000$aKokebok$zKokebøker$9nor$_37486200 *95000$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_37486300 *95000$aOvnsbaking$zOvnsbakte retter$9nor$_37966100 ^