
Smakfulle middager : grønt og saftig
Kjartan SkjeldeSkjelde, Kjartan
Bok Bokmål utgitt [2021] Kokebøker
Ledig
- Sandnes, voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: Fag (hylleplass: 641.5636 SKJ)
*001271293 *003NO OsBA *00520211130064003.0 *007ta *008211013s2021 no e 0 0 nob d *009 cam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788293891024$cNkr 349.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)15348818(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0637476 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *082 $a641.5636$qNO-OsBA$223/nor *090 $c641.5636$dSKJ *1001#$aSkjelde, Kjartan$d1976-$0(NO-TrBIB)12042395$4aut$81$811$_38322800 *24510$aSmakfulle middager$bgrønt og saftig$cKjartan Skjelde *250 $a1. utgave *264 $a[Oslo]$bPullman publishing$c[2021] *300 #$a205 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *386 #$am$mKjønn$811 *520 #$aRogalandskokken Kjartan Kjelde gir i denne kokeboken råd og tips om hvordan man går frem for å lage friske, grønne og mettende måltider. Boken inneholder mer enn 70 oppskrifter på alt fra pizza og taco til grilltilberedte retter, alt sammen grønnsaksbasert. Ved å legge mer vekt på grønnsaker i måltidene kan kroppen få det bedre, og det er bra for miljøet. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aVegetarretter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1116784$9nno$2bibbi$_38322900 *65017$aVegetarretter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1116784$9nob$2bibbi$_38323000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100 *8521#$h641.5$iS$kq *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_37486200 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_37486300 ^