Surdeig for alle : mel - vann - salt
Maggi GauselGausel, Margrethe · Bok · Bokmål · utgitt 2022 · Kokebøker
Ikke ledig
Typisk ventetid: 1 dager
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001279294 *003NO OsBA *00520220908173929.0 *007ta *008220705s2022 no e 0 0 nob d *009 cam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788293913122$cNkr 399.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)16867442(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0660644 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *082 $a641.815$qNO-OsBA$223/nor *090 $c641.815$dGAU *1001#$aGausel, Margrethe$d1979-$0(NO-TrBIB)15040398$4aut$81$_18529200 *240 $aSurdeig for alle$_41446700 *24510$aSurdeig for alle$bmel - vann - salt$cMaggi Gausel *246 $aSurdeig for alle$bmel, vann, salt *250 $a1. utgave *264 $aBryne$bJæren forlag$c2022 *300 #$a223 sider$billustrasjoner i farger *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *520 #$a«Surdeig for alle» er nettopp det - ei bok for alle. Det kan være deg som har lyst til å teste ut hvordan det er å bake helt uten gjær, eller deg som har holdt på en stund og kunne tenke deg nye idéer, oppskrifter, og kanskje litt inspirasjon. Du behøver ikke noen forkunnskaper, ettersom boka gjennom flotte illustrerte steg-for-steg metoder viser deg alt du behøver å vite om å bake den luftigste brødbakst. Mange av oss kjenner noen som hevder at helsegevinsten er det viktigste. For andre er det smak og konsistens, og for andre igjen handler det om utfordringen i det nye - å mestre, å virkelig lage noe fra bunn av - rett og slett som en hobby. Forfatter og matentusiast Maggi Gausel har holdt en rekke kurs i surdeigsbaking på sitt småbruk Dalheim Gård på Jæren. Hun skriver i et enkelt, konkret og folkelig språk, fritt for kompliserte «faguttrykk», og viser med stor innlevelse hva som er mulig å få til med mel, salt og vann. *650 7$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$9nno$2bibbi$_37809000 *650 7$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$9nob$2bibbi$_37809100 *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$0(NO-OsBA)1145374$9nno$2bibbi$_40587500 *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$0(NO-OsBA)1145374$9nob$2bibbi$_40587600 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100 *7001#$aGausel, Margrethe$d1979-$0(NO-TrBIB)15040398$tSurdeig for alle$_18529200 *8521#$h641.815$iG *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/abfeb3ad-e080-4381-a7ee-797c165d72cc/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/abfeb3ad-e080-4381-a7ee-797c165d72cc/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_37486200 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_37486300 ^