*001284990
*003NO OsBA
*00520230223083802.0
*007ta
*008221213s2023 no e 0 0 nob d
*009 cam a22 c 4500
*019 $bl
*020 #$a9788202734244$cNkr 449.00$qinnbundet
*035 $a(NO-LaBS)18040533(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0672556
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*082 $a641.5636$qNO-OsBA$223/nor/20230223
*090 $c641.5636$dVIE
*1001#$aViestad, Andreas$d1973-$0(NO-TrBIB)99053506$4aut$811$81$_38510900
*240 $aEkte grønn mat$_43621000
*24510$aEkte grønn mat$bspis grønt, dyrk grønt, lev grønt$cAndreas Viestad ; foto: Mette Randem
*250 $a1. utgave
*264 $aOslo$bCappelen Damm$c2023
*300 #$a381 sider$billustrasjoner i farger
*336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81
*386 #$af$mKjønn$812
*386 #$am$mKjønn$811
*520 #$aI Ekte grønn mat forteller forfatter og matentusiast Andreas Viestadom hvilke grønnsaker som er de enkleste og mest bærekraftige å dyrke her i nord, og hvordan du tilbereder dem i nydelige, fristende retter. Ekte grønn mat er både praktisk og inspirerende, og gir en innføring i hjemmedyrking av norske grønnsaker. Her får du mange nyttige tips og triks til hvordan du planlegger og gjennomfører dyrkingen din. Når du dyrker selv, har du ikke bare gleden av å spise egenprodusert mat, men du får også et nærere forhold til matens vei fra jord til bord. Det som kommer fra egen hage eller verandakasse er annerledes enn det du kjøper. Urtene du dyrker selv, har sterkere og mer intens smak, salvien får tjukkere blader, ruccolaen har mer temperament. Og potetene kommer i forskjellige størrelser, med ulik smak etter hvilke sorter du dyrker. Bokas 120 grønnsakoppskrifter er fordelt over 14 kapitler med utgangspunkt i ulike grønnsaktyper, fra tomater, urter og salater til beter, neper og jordskokk. Ekte grønn mat byr også på forslag til gode kombinasjoner av retter, slik at du kan servere hele, grønne og smakfulle måltider som hele familien blir mett av.
*650 7$aGrønnsaker$ghagebruk$0(NO-OsBA)1114357$2bibbi$9nob$_43558800
*650 7$aGrønsaker$ghagebruk$0(NO-OsBA)1114357$2bibbi$9nno$_43558900
*650 7$aVegetarretter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1116784$2bibbi$9nno$_42069900
*650 7$aVegetarretter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1116784$2bibbi$9nob$_42070000
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100
*7001#$aRandem, Mette$d1972-$0(NO-TrBIB)51156$4pht$81$812$_10252800
*7001#$aViestad, Andreas$d1973-$0(NO-TrBIB)99053506$tEkte grønn mat$_38510900
*8521#$h641.5$iVIE$kq
*856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/e0971da8-91eb-4158-873f-00f9b6e97921/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/e0971da8-91eb-4158-873f-00f9b6e97921/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_37486200
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_37486300
^