Surdeig i alt
Maggi GauselGausel, Margrethe · Bok · Bokmål · utgitt 2024 · Kokebøker
Ikke ledig
Typisk ventetid: 52 dager
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001300320 *003NO OsBA *00520240620151802.0 *007ta *008240530s2024 no e 0 0 nob d *009 cam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788269370706$cNkr 449.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)38431747(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0729404 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *082 $a641.815$qNO-OsBA$223/nor/20240620 *090 $c641.815$dGAU *1001#$aGausel, Margrethe$d1979-$0(NO-TrBIB)15040398$4aut$81$4pht$_18529200 *240 $aSurdeig i alt$_47573000 *24510$aSurdeig i alt$cMaggi Gausel *250 $a1. utgave *264 $aJæren$bDalheim gård$c2024 *300 #$a225 sider$billustrasjoner *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *520 #$aSURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer. Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt! Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle» som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter. *650 7$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$2bibbi$9nno$_42046400 *650 7$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$2bibbi$9nob$_42046500 *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$0(NO-OsBA)1145374$2bibbi$9nno$_45598600 *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$0(NO-OsBA)1145374$2bibbi$9nob$_45598700 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_37486000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_37486100 *7001#$aGausel, Margrethe$d1979-$0(NO-TrBIB)15040398$tSurdeig i alt$_18529200 *8521#$h641.81$iGAU *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c2dfbf91-f7e5-42ee-97d8-237820197aab/original.jpg$3Omslagsbilde *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c2dfbf91-f7e5-42ee-97d8-237820197aab/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_37486200 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_37486300 ^